Moet ik een voorschot betalen?

Wanneer je een reservering maakt kan je een voorschot betalen via overschrijving of je een online betaling. Dit gaat automatisch via onze booking software. Je kan hier je reservering aanmaken of wijzigen.

Wat is de minimum duur van een booking?

Er is wel heel wat werk om de photo booth voor te bereiden. De overlay en eventueel custom animaties te maken. Hierom is de minimum booking 4u. Uiteraard kan dit korter, maar er zal altijd een minimum van 4u aangerekend worden.

Hoe reserveer ik de Mirror Photo Booth?

Je kan via deze link nakijken of de booth vrij is op de door jou gekozen datum. Je kan dan een optie nemen en na betaling van een voorschot is je reservering dan definitief. Vanaf dan gaat alles automatisch. We werken samen toe naar je speciaal event. Je zal regelmatig een mailtje van ons ontvangen met bijvoorbeeld de vraag je layout te kiezen enz. Je kan ons altijd contacteren gedurende de hele aanloop als je zeer specifieke vragen hebt.

Hoe gaat een event in zijn werk?

We spreken op voorhand af wanneer we de booth kunnen opzetten op je event zodat we zo weinig mogelijk storen. Een uurtje voor het afgesproken startuur komen we de booth klaarmaken en testen we alles nog even door. Tijdens het event blijven we bij de booth om ervoor te zorgen dat er een aangename flow is van foto sessies. Mochten er eventueel problemen zijn lossen we deze onmiddellijk op. Dit komt zeer zeer zelden voor. Ze zorgen ervoor dat de props netjes klaar staan voor de volgende sessie, zorgen ervoor dat er steeds foto’s klaarzitten in de printer en nog zoveel meer.

Kan ik een echt foto album bestellen met mijn prachtige foto's?

Uiteraard. We hebben zelf verschillende modellen dat we aanbieden. Laat ons zeker weten wat je voorkeur heeft.

We kunnen zelfs een rode loper voorzien om je event net dat extra tikkeltje uitstraling te geven. Vertel het ons en we zorgen er voor.